Shipping terms

A Míves Portékák boltja egy elektronikus  webáruház.

A rendelések teljesítése két féle módon lehetséges: Csomagküldő szolgálat igénybevételével vagy személyes átvétellel  a Budapest XII. Kiss János altb. 35 szám alatti Budai Kreatív Hobby boltban. E két lehetőség közül a rendelés leadásakor válaszhat.

Fizetés: MPL csomagküldő szolgálatnak kézpénzben,  személyes átvételkor csomag átadó pontunkon a Kiss János altb. 35 szám alatti Budai Kreatív Hobby boltban kézpénzben.

A Szerződés tárgya:

A szerződés tárgyának ismertetését az árucikk mezőben találja.

Az áru átvétele:

A megrendelt áruk átvehetőek -  amennyiben ezt jelőlte be a vásárlási oldalon - 2. értesítésünket követően a Budapest  XII. Kiss János altb u 35 szám alatti Budai Kreatív boltban.
Nyítvatartása: H-P: 12 - 18,  Szo: 10-13

Házhoz szállítás díjai:

- Szállítást az MPL csomagküldő szolgálat végzi. a fizetendő összeg a csomag súlyától függően 1030 és 1650 Ft között van ( ha nem szabálytalan formájú csomagról van szó pl. vessző ) 
A postai feladás megtörténtéről emailben értesítjük.

Elállási jog gyakorlása:

A termék átvételéig a szállító értesítésével a vásárlástól elállhat. Amennyiben a termék házhoz szállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A rendelet értelmében a fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell  visszajuttatnia a szállító címére. A szállító kizárólag új állapotú, sérüléstől és koszolódástól mentes árú visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása a vásárló számára többletköltséget nem jelent, a termék visszajuttatásáról azonban vásárlónak kell gondoskodnia.
A Szállító a visszaküldés során elveszett és megrongálódott csomagokért nem vállal a felelősséget.

Cégadatok:

Míves Portékák KFT.
1124. Budapest, Dobsinai út 10
Ezen a címen vevők kiszolgálására nincs lehetőség!!
Fax: 1-356-1850
Tel: 06-30-526-9440
Adószám: 23104215-2-43
Bankszámla szám: 12011265-01258507-00100005
Email: mivesportekak@gmail.com

Személyes adatok felhasználása:

Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a Szállító tárolja a megrendelések során megadott személyes adatokat. A Szállító a tárolt személyes adatokat harmadik személynek nem adja ki, de fenntartja magának a jogot, hogy az akciókról, újdonságokról ismertetőt küldjön a vásárlónak. Amennyiben nem kíván élni a fenti lehetőséggel, a vásárlás során vagy azt követően a személyes adatlapjára bejelentkezve, esetleg a Szállítónak küldött e-mail üzenetben módja van a hírlevél küldés letiltására.