Hogyan zajlik a vásárlás?

A Míves Portékák boltja egy elektronikus  webáruház, de amennyíben Önnek megfelelőbb a telefonos elérhetőség, akkor így is fogadjuk rendelését a 06-30-526-9440- es telefonszámon.

Az Ön által kiválasztott termék a virtuális kosárka kerül, ön folyamatosan látja  a rendelés összegét, a darabszámokat akár módosíthatja is. A megrendeléseket általában 2-3 napon belül teljesítjük,( átadjuk a szállítónak )  ha ettől eltérünk - természetesen értesítjük.

Ha bármi kérdése vagy közlendője van, azt a megrendeléskor a megjegyzés rovatba írhatja be.

A rendelés beérkezése után visszaigazoló emeilt küldünk.

 A csomag feladás megtörténtéről külön értesítjük emailben.

Fizetés: a csomagküldő szolgálatnak kézpénzben,  

 A  megrendelésről minden esetben  számlát állítunk ki ( mely tartalmazza a szállítási költséget is ), amennyiben rendeléskor a számlázási cím mezőt nem tölti ki, a szállítási adatok alapján készítjük a számlát.

Szállítás díjai:

 

-Szállítást  csomagküldő szolgálat végzi. a fizetendő összeg a csomag súlyától függően 990 és 1650 Ft között van / 0,5-10 kg-ig / A csomag szállítás  adott címre történik.

 

Szállítás menete: Az első kiszállítás előtt – először a csomag felvételekor – e-mail üzenet megy a címzettnek, amiben értesül arról hogy a futár felvett számara egy csomagot amit másnap kiszállít. A mailben megadott linken válaszolhat és kérheti a másnapi időpont megváltoztatását a következő vagy az azt követő napra,  kérheti a cím megváltoztatását is. A csomag kézbesítését 2 alkalommal kísérlik meg.

 

Másnap reggel újabb e-mailt kap a címzett, amiben 1 órás időintervallumot jelölnek meg, amikor a futár érkezik a csomaggal.  Nem kézbesített csomag esetén másnap  is a reggeli órákban küld a csomagszállító e-mailes értesítést a címzett részére 1 órás időintervallumról.

 

A csomag ellenértéke a futárnak kp-ben fizetendő, a számla minden esetben a csomagban kerül elhelyezésre, amely tartalmazza a szállítási költséget is.

 

A csomagszállítás lebonyolításáért  a webáruház nem felelős, ezekben a kérdésekben a megbízotté minden felelősség!

 

 Amennyíben a szállítás nem megfelelő Önnek, vagy egyéb kérése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon. 30-526-9440

Kedvezményeink!

- Törzsvásárlói kedvezmény:

     háromszori vásárlás után  automatikusan  5 %

     ötszöri vásárlás után automatikusan 10 % az Ön kedvezménye.

 Ezeket a kedvezményeket  az oldalra való bejelentkezés után, már böngészés közben is fogja látni.

- Oktatási intézmények kedvezménye

       - 5000 Ft feletti vásárlásnál 10 % kedvezmény jár.

     A kedvezményhez  a megrendelőlap alján lévő oktatási intézmény kockára kattintson.

A kedvezmények nem összevonhatóak és akciós termékekre nem vonatkoznak!

Ha bármilyen hibát észlel honlapunk működésében, kérem jelezze nekünk, előre is köszönjük!!