Készítsd Magad Kézműves Csomagok Papírszalagból és PapírzsinórbólA már jól ismert PAPÍR ezúttal papírszalag és papírzsinór formájában készteti tárgyalkotásra az érdeklődőt. Ezekből a sokszínű alapanyagokból egyszerűbb és bonyolultabb technikákat is alkalmazva készíthetünk csodálatos szálas és cserepes virágdíszeket, koszorúkat, bájos virágtündérkéket, manócskákat, karácsonyi figurákat.

 

 

                        Ugrás a termékekhez!

 

 Az egységcsomagokban  minden szükséges hozzávalót megtalál, önnek ezen kívül már csak ollóra, csőrős hobbyragasztóra, esetenként erős cérnára lesz szüksége.

A csomagok alapanyagait, a változatos színű papírszalagokat és papírzsinórokat külön is megvásárolhatja. A papírzsinórókat nevezik Twistart-nak is.


Ha bármi kérdése van, vagy egyféle csomagból többet szeretnének készíteni, keressenek bennünket a  06-30-526-9440- es telefonon vagy írjanak az mivesportekak@gmail.com címünkre

 

Újdonság: Számtalan kézműves csomagunk már angolul is rendelkezésre áll, így amennyiben a vásárolt csomaghoz angol fordításra van szüksége, csak írjon és azt emailben átküldjük. Amelyik Készítsd Magad egységcsomagunk rendelkezik angol fordítással, azoknál a termékeknél erre külön felhívjuka figyelmét !

Igy külföldre akár ajándékba is küldheti!

 

- Termékeink mintaoltalom alatt állnak.

- Viszonteladók jelentkezését várjuk!

 

 

Alapvető tudnivalók

- A munkák megkezdése előtt, az adott papírszalag darabot minden esetben széltében óvatosan, de határozottan húzogassuk, simítsuk szét, hogy a szalag szinte teljes szélességében rendelkezésünkre álljon. Vigyázzunk azonban arra, hogy a szalag el ne szakadjon. 

- Az egyes szalagdarabokat mindig az anyagtakarékosság elvei szerint szabjuk fel a megfelelő méretekre, hiszen az anyagszükséglet is e szerint lett kiszámítva.

- Néhány tárgynál, ahol szükséges, méretarányos, kivágható sablonok alapján rajzoljuk körbe és szabjuk ki az alkatrészeket. 

- A papírszalagok esetében a ragasztóból keveset és cseppenként használjunk, mert a ragasztó oldhatja a szalagok festékanyagát.

 

Új kézműves könyvünk jelent meg a Cser kiadónál, mely a papírszalag és papírzsinór felhasználásához ad sok ötletet. 

Faragó Krisztina:
Papírtündérek és virágok  
 48Papirtunderekkkk.jpg