- Az egyik legegyszerübb típus, a csipkésszélű kosárka elkészítéséhez egy videót is talál az ötletek menűpontban!

- Csomagjainkat a legegyszerűbb fonástípusokat alkalmazva állítottuk össze, melyekben előre kifúrt falapokat használunk a kosár aljaként, erre épül a fonott kosároldal. A csomag tartalmazza még a falapon kívül a leszabott fonóanyagot és részletes, ábrákkal ellátott útmutatót.

- Vevői visszajelzések és a bemutatókon, foglalkozásokon szerzett több éves tapasztalataink azt bizonyítják, hogy a csomagokból azok is el tudják készíteni a tárgyakat, akár otthon is, akik korábban nem ismerték a kosárfonó technikákat (gyerekek is kb. 5-6 éves kortól kisebb segítséggel).

Javasoljuk, hogy ha még nem dolgozott ezekből a csomagokból, akkor először  inkább az egyszerűbbekkel kezdje pl: csipkésszélű kiskosár, kínáló kosár, ceruzatartó és ezek után fogjon a kicsit nehezebbekhez pl: tulipán, fedeles doboz, nagy madárkalitka

- Amennyiben egy fajta kosárból többet szeretne készíteni pl. osztállyal vagy közösséggel, kérje ajánlatunkat a gazdaságos kiszerelésre. Ez esetben megkapja az adott kosárka elkészítéshez szükséges anyagmennyiséget, de nincs külön - külön csomagba téve, hanem egyben, az adott létszámhoz igazítva, így alacsonyabb önköltséggel tudja az adott tárgyakat elkészíteni, a megtakarítás változó, de 30-40 % biztos!  Ajánlat gazdaságos kiszerelésre:  info@mivesportekak.hu vagy a 06-30-526-9440 -es telefonon  

 

Újdonság: Számtalan kézműves csomagunk már angolul is rendelkezésre áll, így amennyiben a vásárolt csomaghoz angol fordításra van szüksége, csak írjon és azt emailben átküldjük. Amelyik Készítsd Magad egységcsomagunk rendelkezik angol fordítással, azoknál a termékeknél erre külön felhívjuk a figyelmét !

Igy külföldre akár ajándékba is küldheti!