Szállítási Feltételek

A Míves Portékák boltja egy elektronikus  webáruház., szerződés kötés nyelve magyar.

 

Fizetés: MPL csomagküldő szolgálatnak kézpénzben

A Szerződés tárgya:

A szerződés tárgyának ismertetését az árucikk mezőben találja.

 

Szállítás díjai:

- Szállítást az MPL csomagküldő szolgálat végzi. a fizetendő összeg a csomag súlyától függően 850 és 1650 Ft között van /0,5kg -10 kg között / - ( ha csak nem szabálytalan formájú csomagról van szó pl. vessző ) 
A csomag szállítás történhet adott címre vagy Postapontra vagy Mol pontokra.
A postai feladás megtörténtéről emailben értesítjük.
 
 -Számla:

A  megrendelésről minden esetben  számlát állítunk ki ( mely tartalmazza a szállítási költséget is ), amennyiben rendeléskor a számlázási cím mezőt nem tölti ki, a szállítási adatok alapján készítjük a számlát.

Elállási jog gyakorlása:

A termék átvételéig a szállító értesítésével a vásárlástól elállhat. Amennyiben a termék házhoz szállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A rendelet értelmében a fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell  visszajuttatnia a szállító címére. A szállító kizárólag új állapotú, sérüléstől és koszolódástól mentes árú visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása a vásárló számára többletköltséget nem jelent, a termék visszajuttatásáról azonban vásárlónak kell gondoskodnia.
A Szállító a visszaküldés során elveszett és megrongálódott csomagokért nem vállal a felelősséget.

Cégadatok:

Míves Portékák KFT.
Székhely:1124. Budapest, Dobsinai út 10
Ezen a címen vevők kiszolgálására nincs lehetőség!!
Ügyvezető: Faragó Gábor
Fax: 1-356-1850
Tel: 06-30-526-9440
Adószám: 23104215-2-43
Bankszámla szám: 12011265-01258507-00100005
Email: mivesportekak@gmail.com
A cég cégjegyzékszáma:01-09-953141, Vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál 2011.01.11

Személyes adatok felhasználása:

Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a Szállító tárolja a megrendelések során megadott személyes adatokat. A Szállító a tárolt személyes adatokat harmadik személynek nem adja ki, de fenntartja magának a jogot, hogy az akciókról, újdonságokról ismertetőt küldjön a vásárlónak. Amennyiben nem kíván élni a fenti lehetőséggel, a vásárlás során vagy azt követően a személyes adatlapjára bejelentkezve, esetleg a Szállítónak küldött e-mail üzenetben módja van a hírlevél küldés letiltására.