Kosárfonó kézműves csomagok

- Az egyik legegyszerűbb típus, a csipkésszélű kosárka elkészítéséhez egy videót is talál az ötletek menüpontban!

 

- Kosárfonó kézműves csomagjainkat a legegyszerűbb fonástípusokat alkalmazva állítottuk össze, melyekben előre kifúrt falapokat használunk a kosár aljaként, erre épül a fonott kosároldal. A csomag tartalmazza még a falapon kívül a leszabott fonóanyagot (csomagtól függően peddignád, papírzsinór, papírszalag) és részletes, ábrákkal ellátott útmutatót.

 

- Vevői visszajelzések és a bemutatókon, foglalkozásokon szerzett több éves tapasztalataink azt bizonyítják, hogy a csomagokból azok is el tudják készíteni a tárgyakat, akár otthon is, akik korábban nem ismerték a kosárfonó technikákat (gyerekek is kb. 5-6 éves kortól kisebb segítséggel).

 

Javasoljuk, hogy ha még nem dolgozott ezekből a csomagokból, akkor először inkább az egyszerűbbekkel kezdje pl.: csipkésszélű kiskosár, kínáló kosár, ceruzatartó és ezek után fogjon a kicsit nehezebbekhez pl.: tulipán, fedeles doboz, nagy madárkalitka

 

- Amennyiben egy fajta kosárból többet szeretne készíteni pl. osztállyal vagy közösséggel, kérje ajánlatunkat a gazdaságos kiszerelésre. Ez esetben megkapja az adott kosárka elkészítéshez szükséges anyagmennyiséget, de nincs külön - külön csomagba téve, hanem egyben, az adott létszámhoz igazítva, így alacsonyabb önköltséggel tudja az adott tárgyakat elkészíteni, a megtakarítás változó, de 30-40 % biztos!  Ajánlat gazdaságos kiszerelésre: kreativdiszkont@gmail.com vagy a 06-30-737-3353-as telefonszámon. 

 

Újdonság: Számtalan kézműves csomagunk már angolul is rendelkezésre áll, így amennyiben a vásárolt csomaghoz angol fordításra van szüksége, csak írjon és azt emailben átküldjük. Amelyik Készítsd magad egységcsomagunk rendelkezik angol fordítással, azoknál a termékeknél erre külön felhívjuk a figyelmét !

 

Így külföldre akár ajándékba is küldheti!