Ötlettár

Koszorúalapok díszítése

2022.10.22 11:00
Koszorúalapok díszítése

Koszorúalapok díszítése

Webáruházunkban több méretű fa alap koszorú lap kapható. Választhattok 9 cm, 15 cm és 19 cm- es között. Mi ezekből készítettünk pár darabot, ami ihletet adhat nektek alkotás közben.

A képen 4 koszorú látható, az összes karácsonyi témájú.

Az első koszorúnak piros az alapszíne, és csillagok vannak rá ragasztva, illetve fehér pöttyök is kerültek rá festékkel. A csillagokon kívül ragasztottunk rá szánkót, ajándékokat és angyalkát, ezzel is megadva a karácsony hangulatát.

A második koszorút világos szürkészöldes színnel festettük le, valamint szintén festettünk rá fehér pöttyöket és ragasztottunk rá csillagokat, illetve holdat. Erre még több fenyő került, és nem utolsó sorban madarak, hóember és szánkó is helyet kapott rajta.

A harmadiknak sötétkék az alapszíne. A fehér festett pöttyök és a ragasztott csillagok mellett bárányokkal, angyalkával és bölcsővel van díszítve.

Az utolsó koszorú, amit készítettünk világoskék színű lett, a már megszokott fehér festett pöttyökkel és csillagokkal. További dekorálásának szánt elem rajta még a bölcső, bagoly, madár, őzike és fenyők.

A koszorúlapokat természetesen nem csak karácsonyi témában lehet elkészíteni. Használjátok a fantáziátokat, és alkossátok meg a lakás legújabb ékes díszét!