Ötlettár

Valentin mandalák

2022.10.22 10:33
Valentin mandalák

Valentin mandalák

Valentin napon számos szerelmes pár ajándékozza meg egymást. Mi is lehetne jobb ajándék, mint egy kézzel készített ajándék? Egy mandalát készítettünk most, ami ékes dísze lehet szerelmed szobájának, vagy, ha már együtt éltek a nappaliban is biztosan jól mutat.

Ez a mandala 2 kiváló minőségű, kör alakú falapból készült, amiket megtaláltok webáruházunkban is. A nagyobbik falap 9 cm-es, míg a kisebbik 7 cm-es.  Ezeket a falapokat matt fekete akril festékkel kentük le, de ti bármilyen színt választhattok természetesen. Majd a nagyobbikra kis- és nagyméretű fa szíveket ragasztottunk körbe. Kettő nagy szív közé került egy kicsi, illetve a nagy szívek ívébe is. A falap közepén körben helyeztük el a kisméretű szíveket, ennek a közepén pedig egy fa virág díszeleg.  A nagyobb szíveket sötétpiros, bordó színnel festettük le, míg a kisebbik szívek egy részét festetlenül hagytuk, a többi ugyanolyan színt kapott, mint a nagyok. A nagy szíveket masnival és virággal díszítettük még.

A kisebbik falap igencsak hasonló az elsőhöz. Közel a közepéhez 5 nagy szívet helyeztünk el, amit egy világosabb piros színnel festettünk le és szintén masnikkal, virágokkal díszítettük, mint az előző falapon. A szívek csúcsai a kör belseje felé mutatnak, és ezek közé ragasztottunk még egy virágot.

Reméljük ti is elkészítitek ezt a mandalát! Nagy kézügyességet nem igényel, ezáltal bárki könnyedén el tudja készíteni párjának.