Ötlettár

Új termékek - Új Ötletek!

2022.10.22 10:49
Új termékek - Új Ötletek!

Újdonságnak számító óriás csúcsos fenyőinkkel nagy méretű ablak vagy ajtó dekorációkat készíthettek, sőt ezek még üzletek kirakataiba is elhelyezhetők. Rendelhetők 25 vagy 30 cm-es méretben és a csúcson lévő lyuknak köszönhetően felfüggeszthetőek. A natúr felületet  festhetjük, decoupage technikával díszíthetjük vagy karácsonyi figurás fagombokat ragaszthatunk rá.

A következő képen látható mandalákhoz kerek kosárfonó alapjainkat és különböző fafiguráinkat használtuk. ( még több mandala lásd mandalás ötletek alatt )

Az „Áldott ünnepeket” vagy „Boldog karácsonyt” táblácskákat a képen látható módon is felhasználhatjátok, így a dobozkába rejtett ajándék a karácsonyfa ágai közé is elrejthető.

Hóember fadíszünket egy csillag fadíszre ragasztva, madárkákkal, különböző formájú madárodúkkal, szalaggal dekorálva, belógatható díszként is használhatjátok. A karácsonyi asztalon a terítékek mellé állított hóemberek mutatós és kedves ajándékok lehetnek.

Újdonságunk a csillagfűzérek csomag, melyben a három különböző méretű natúr csillagot, a mellékelt szerelő karikákkal fűzérré alakíthatjátok. A kifestésüket, díszítésüket nagy mértékben megkönnyíti, hogy mindegyik csillagon a középpont és a belső kör gravírozva van.

A csillagokat először fessük le matt akril festékkel, majd száradás után a kör mentén vagy a csúcsokon fehér vékony filctollal vagy zselés tollal rajzoljuk meg a tetszés szerinti mintákat. A legvégén karácsonyi mintájú fagombokat ragasszunk a csillagok közepébe.

Ehhez a bájos  szalvétatartóhoz  karácsonyi manóinkat, az erdei fenyőket és különböző egyéb fadíszeinket és fagombjainkat használtuk.

Újdonságaink már rendelhetők: óriás fenyő 25 cm és 30 cm, Szeretettel felirat, Home feliratBoldog karácsonyt felirat, Áldott ünnepeket táblácskaBoldog karácsonyt táblácska6 db-os karácsonyfadísz csomagkosaras angyalka fadísz, manófiú, manólány, csillagfűzér csomag