Ötlettár

Karácsonyi ötleteink 1

2022.10.22 10:59
Karácsonyi ötleteink 1
- A képeslapok díszítésére felhasznáhatjuk  különböző fadíszeinket és fagombjainkat. Az apró kis képkeretek a keretes fagomb csomag részei.
 
- Fakorong vagy paparadugó szeleteket körbetekerhetünk vékony vagy vastag papírzsinór darabokkal, néhol egy - egy csepp ragasztóval rögzítve és a közepükre karácsonyi fagomb figurákat ragaszthatunk. Karácsonyfadíszként is használhatók.
 
- Csúcsos fenyő faalapunkat sokféleképpen díszíthetjük, most csak kétfélét emelünk ki. Az egyiknél színes textil kockákat és mini gombokat használtunk, a másiknál zöld és fehér papírzsinórokkal tekertük körbe őket. Hópihéket és csillagokat is ragaszthatunk rájuk. A fenyő talpa a keretes gomb csomag része.
 
-Medál faalapunkat karácsonyfa díszként is használhatjuk, kék pasztellkrétával, ujjal bedörzsölve szinezzük, majd fagomb figurákat ragasztunk rájuk. Csillám pasztával vagy csillámporral és pici fehér masnival még ünnepélyesebbé tehetjük öket.
-A fenyőfákat vékony vagy vastag papírzsinórral tekertük be, közben mindig egy kicsit szétsodortuk a zsinórt és egy -egy csepp papírragasztóval rögzítettük. Könnyebb és szebb a vékony zsinórral dolgozni, kb 2 m kell egy fenyőhöz. A fenyő talpa a keretes gomb csomag része.