Ötlettár

Fa feliratok

2022.10.22 10:18
Fa feliratok

Fa feliratok

Webáruházunkba új fa feliratok érkeztek. Az évszakok nevei olvashatóak rajtuk.

Úgy gondolom, hogy ez az egyik legkönnyebben dekorálható termék az oldalunkon, hiszen minden évszaknak meg van a maga jellemzője.

A tél feliratot dekorálhatjuk karácsonyi témában vagy akár havas táj formájára is. Természetesen a két ötlet ötvözhető egymással. Milyen jól mutatna egy karácsonyfa havas tájban elhelyezve. Ragaszthatsz rá vattát is, ami a havat imitálná. Ezeken kívül számos kreatív megoldás van még, amivel kidekorálhatod.

A tavaszi feliratba már kicsit több szín is belefér, hiszen rügyeznek a fák és nyílnak a virágok is. Ebből kiindulva gyönyörű, színes virágokat lehetne ráfesteni, de akár művirágot is ragaszthatsz rá, ha szeretnél. Ezek mellett pillangókkal, méhecskékkel és madarakkal is díszítheted.

Számos embernek a nyár a kedvenc évszaka. Szeretnek elutazni nyaralni, sokáig kint lenni a kellemes melegben és természetesen strandolni. Ezen a feliraton remekül mutatna egy kis homok, ami a tengerpartot idézi, egy naplemente vagy esetleg a szikrázó napsütés is.

Már csak az ősz van hátra. Te is szereted az ősz színeit? Erre a fa feliratra felfesthetnéd őket! A fáról épp lehulló levél vagy egy kert, ami levekkel van borítva nagyon szépen mutat. Akár leveleket is ragaszthatsz erre a feliratra, és akkor nem kell bíbelődni a festéssel. Esős időt idéző festést is készíthetsz, hiszen ez is jellemző erre az évszakra.

Ezek csak javaslatok, ötletek és bőven van még kreatív megoldás ezeknek a fa feliratoknak a kidekoráláshoz. Használd a kreativitásod, és alkoss valami nagyszerűt!